Twenteland matrassen

De perfecte matras voor op reis

Twenteland matrassen is al jarenlang de specialist op het gebied van matrassen op maat voor uw caravan, camper of boot. Voor ons is uw nachtrust op vakantie net zo belangrijk, als de nachtrust bij u thuis.

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Het matras bij u thuis, is waarschijnlijk met veel zorg uitgekozen. Waarom zou u die zorg dan niet besteden aan het matras waar u tijdens uw vakantie op slaapt? De keuze die u voor thuis hebt gemaakt, is echter niet per definitie geschikt voor uw boot, camper of caravan.

De omstandigheden op reis verschillen vaak sterk van de omstandigheden thuis. Het matras in bijvoorbeeld uw caravan moet aan andere eisen voldoen. Zo is de vochtigheidsgraad, de ondergrond en de temperatuur vaak anders dan thuis. Ook het formaat is vaak anders en aan de belasting worden hele andere eisen gesteld. U zult bijvoorbeeld met uw knieën op het matras moeten om bij de bovenkastjes te komen of de hoeken van het matras bijna dubbelvouwen om het hoeslaken om het matras te doen. Dat is toch echt anders dan thuis.

Waarom Twenteland matrassen?